Nisroc

Nisroc Employability Group richt zich op het functioneren van mens en organisatie. Nisroc ondersteunt organisaties en medewerkers bij de uitvoering van instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers. Met andere woorden: wij zorgen voor de juiste, goed voor het werk toegeruste mensen op de juiste plek!‘Life time employability' is zeldzaam geworden. Dat vraagt om actie van werkgevers en werknemers. Organisaties vragen zich af: hoe krijgen en houden we de juiste mensen aan boord? Hoe ondersteunen we onze medewerkers in hun groei? Maar ook; hoe kunnen we medewerkers begeleiden die buiten onze organisatie verder gaan?

Medewerkers willen zich blijven ontwikkelen en vragen zich af welk werk écht bij ze past.

De medewerkers van Nisroc hebben ruime ervaring in verschillende bedrijfstakken en functies. Deze kennis en ervaring binnen organisaties is essentieel bij het adviseren van onze klanten en het coachen of trainen van kandidaten. Zo helpen wij organisaties bij de ontwikkeling van hun medewerkers en medewerkers bij het succesvol vervullen van hun functie.

Nisroc onderscheidt zich door haar diensten aan te bieden vanuit de dynamische wereld van de klant. U wilt toch immers ook over vijf jaar succesvol zijn?

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op: 06 - 404 98 335

 

Niroc Employability Group
x
menu