Contact

Nisroc Employability Group

Bezoekadres:
Capitool 42
7521 PL Enschede

Postadres:
Veenslagenweg 4a
7468 PD, Enter

Telefoon: 06 404 983 35
E-mail: info@nisroc.nl


Route

Per auto

Vanaf Apeldoorn (autoweg A1/E30)
Neem vanaf de autoweg A1/E30 de afslag Borne / Oldenzaal / Hengelo / Enschede en volg de A1/E30/A35. Neem vervolgens de afslag Delden / Hengelo-Zuid / Enschede / Munster en volg de A35. Neem afrit 26 Enschede-West / Universiteit. Bovenaan het viaduct linksaf (Westerval). Volg de borden Universiteit/Stadion.

Nadat de weg onder het spoor doorgaat bij het eerstvolgende stoplicht links. Dit is het Capitool. Nisroc bevindt zich op nummer 42 aan uw linkerhand. Parkeerruimte is beschikbaar aan de achterkant van het gebouw.

Per openbaar vervoer

Per trein naar station "Enschede Drienerlo"
Nisroc is goed bereikbaar met openbaar vervoer en bevindt zich op loopafstand (300 m) van het station. Vanaf Zwolle rijdt ieder half uur een stoptrein rechtstreeks naar Enschede Drienerlo (reistijd 1uur). Vanaf Deventer of Zutphen overstappen op station Hengelo. De reistijd vanaf Deventer is ongeveer 1 uur en vanaf Zutphen ongeveer 3 kwartier. De weg die voor het station Enschede Drienerlo langs loopt is het Capitool. Volg het Capitool naar rechts. Nisroc bevindt zich op nummer 42 aan uw rechterhand.

Niroc Employability Group
x
menu